Gravemaskin HE 80-e

Vår nye Hardlife HE 80-e er et meget godt alternativ om du vurderer å kjøpe deg 8 tonner. Her får du maskin med høy kvalitet, bygget på kjente komponenter med Yanmar motor og DOOSAN hydraulikksystem. Denne maskinen er helt på høyde med andre mer anerkjente maskin merker, men til kun halvparten av prisen. Maskinen leveres godt utstyrt med både hydraulisk HK feste, ekstrahydraulikk/kombihydraulikk, 400 liter graveskuffe, A/C og mye mer. Maskinen kan leveres med enten gummibelter eller stålbelter med gummiklosser. Maskinen kan også leveres med Steelwrist X12 proporsjonalstyrt rotortilt. Vi har maskiner på lager for hurtig levering.

Med sin kraftige Yanmar motor på hele 39,8 kW / 53,4 hk er Hardlife HE80e direkte sammenlignbar med mer kjente merker som Hitachi/Kobelo/Komatsu etc .

God ytelse
Med den gjennomprøvde Yanmar motoren og Doosan hydraulikksystem er maskinen meget presis og svært effektiv.

God komfort
Det avfjærede setet er ideelt for god komfort og absorberer vibrasjoner under drift slik at arbeidet blir mindre anstrengende for føreren.

Enkelt vedlikehold
Store deksler som er enkle å åpne gir lett tilgang til alle servicepunktene på maskinen.

Høy produktivitet
XN80e leverer høy produktivitet på arbeidsplassen takket være den kraftige Yanmar motoren, rask gravesyklus og et effektivt hydraulikksystem fra Doosan. Dette bidrar til god drivstofføkonomi og lave driftskostnader. Den automatiske tomgangsjusteringen reduserer i tillegg også drivstofforbruket og støynivået vesentlig

Hardlife HE80e har blitt designet med sikkerhet og romslighet i tankene. Ergonomisk utformede kontroller, utmerket sikt hele veien rundt og bedre beinplass gjør arbeidet bekvemt for førerne og gjør det mindre anstrengende å jobbe lange skift.
Enkel betjening og brukervennlige kontroller er plassert innen kort rekkevidde fra føreren, og de hydrauliske kontrollspakene av pilottype sørger for jevn og fintfølende drift.

ENKELT VEDLIKEHOLD

Daglige kontroller, rengjøring og service er enkelt på den nye HE80e, noe som sparer verdifull tid og sikrer topp ytelse. Dette skyldes at komponentene er lett tilgjengelige og ordnet på en praktisk og brukervennlig måte. Enkel tilgang Komponenter som drivstoffiltre, motoroljefilter og luftfilter er enkle å nå fra bakkeplan. Filtrene og vannutskilleren er plassert i nærheten av hverandre for å lette arbeidet. Sklisikre trinn gir trygg tilgang til maskinens overvogn.

Garanti
Hardlife HE80e leveres med 1 års garanti.

Eksklusivt tilbud!
Hardlife gravemaskin HE80-E kommer med gummibelter eller stålbelter, hydraulisk HK feste (S50), 400 liter graveskuffe til kun 449 900,- kr eks. mva. og frakt.


Pris: 449900 kr (eks. mva.)

Hydraulisk HK feste S50 og 400 liter graveskuffe

Egenskaper

Driftsvekt

7500 kg

Maks gravehøyde

Arbeidsdybde

Bredde

215 cm

Tilbehør

Bilder

Dimensjoner

Generelle dimensjoner mm
A Lengde på understell
B Total beltelengde
C Plattformhøyde
D Minste rotasjonsradius for motvekten 790
E Rammebredde
F Beltebredde
G Høyde på beltene
H Total lengde for transport
I Høyde
Generelle dimensjoner mm
A Maksimal gravelengde
B Maksimal graveradius
C Maksimal gravedybde
D Maksimal gravehøyde
E Maksimal tipphøyde
F Maksimal vertikal gravedybde
G Minste bomrotasjonsradius
H Maksimal høyde på skjær
I Maksimal dybde på skjær